top of page

ILS PRODUKTOVERSIGT

Hæmostase Instrumenter

Inge_edited.jpg

Produktchef
Inge Andersen

Mail: ia@ilsdk.dk

ACL Top Family

ACL TOP familien er en komplet serie af instrumenter til analysering inden for hæmostase – alle designet med samme høje standard for drift og funktionalitet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Præanalytisk bliver prøvematerialer tjekket for egnethed specifikt for hver enkelt analyse i forhold til interferens fra hæmoglobin, icterus og lipæmi (HIL) samt prøveglassets fyldningsgrad.

Sammen med instrumentets analysekvalitet og høje fokus på postanalytisk sporbarhed skabes en helt unik kvalitet for hvert enkelt prøveresultat.

Uanset om instrumentet skal placeres i et rutinelaboratorium eller i et speciallaboratorium, vil der i ACL TOP familien kunne vælges præcis den model, der passer laboratoriets behov.
Ens for alle modellerne er brugervenligheden, den samme kraftfulde og intuitive software, de samme reagenser og forbrugsvarer samt minimal vedligeholdelse og hurtig svartid.

Inden for ACL TOP familien findes modellerne fra mindre stand-alone til den komplette båndløsning; ACL TOP 350 CTS, ACL TOP 550 CTS, ACL TOP 750 CTS samt ACL TOP 750 LAS, der er designet til at kunne kobles til en automatiseret løsning.

ACLTOP_50_series.jpg
bottom of page