top of page

ILS PRODUKTOVERSIGT

Klinisk kemi reagenser

Mette_edited.jpg

Produktchef
Mette Janniche

Mail: mette@ilsdk.dk

Klinisk kemi reagenser

Randox har en omfattende pallette af reagenser til analyse inden for klinisk kemi, specifikke proteiner, kardiologi og lipider, diabetes, TDM, antioxidanter, serologi samt veterinær. Dette gør Randox til en af verdens største producenter indenfor reagenser til diagnostisk brug. 

Randox har kvalitetskontroller fordelt i grupperne: Acusera, Qnostic og RIQAS. Randox tilbyder kvalitetskontroller til over 390 parametre. Alle kontroller har fuld sporbarhed samt fleksibelt valg om man ønsker ready-to-use, frysetørret, enkelanalyse eller multianalysekontroller. Unikt for dem er konsolideringen, hvilket har skabt en multianalyse i hver kontrol.  


Acusera er ægte tredjepartskontroller. Med Acusera 24-7, kvalitetskontrolsoftware, er det muligt internt at overvåge og databehandle kvalitetskontrollerne. .

 

Qnostic er kvalitetskontroller til molekylær infektionssygdomsanalyser som bl.a. COVID-19.


Randoxs eksterne kvalitetskontroller, som kan styres i systemet RIQAS (Randox Internationale Quality Assessment Scheme), er verdens største EQA. På nuværende tidspunkt findes 33 konsoliderede programmer til over 360 parametre og benyttes af mere end 47.000 laboratorier i 139 lande.

Thermo Scientific

Vi forhandler en omfattende pallette af reagenser, kalibratorer og kontroller inden for bl.a. DOA – drug of abuse. 

 

DiaSys Diagnostics

Vi forhandler en omfattende pallette af reagenser, kalibratorer og kontroller. 

Sentinel Diagnostics

Vi forhandler en omfattende pallette af reagenser, kalibratorer og kontroller. 

 

bottom of page