top of page

ILS PRODUKTOVERSIGT

Klinisk Kemi Instrumenter

Mette_edited.jpg

Produktchef
Mette Janniche

Mail: mette@ilsdk.dk

RANDOX

 

RX serien indeholder instrumenter til verdens største klinisk kemi testpallette. RX serien består af semi-automatiseret instrumenter med lille testkapacitet til store fuldautomatiseret instrumenter.
I serien findes RX Misano med verdens ledende semiautomatiske test menu, RX Monaco og RX Daytona+ som fuldautomatiserede benchtopmodeller, RX Imola og RX Modena med en testkapacitet på op til 1200 test/timen. 

Evidence serien indeholder instrumenter baseret på immunoassay og molekylærdiagnostik som tilsammen skaber Biochip Array Technology.
I serien findes bl.a. Evidence MultiSTAT og Evidence Investigator, som er automatiske benchtop modeller, som anvendes til multianalyse af platforme inden for bl.a. toksikologi, drug of abuse og meget mere.
Biochipteknologien muliggør frigivelse af op til 3640 screeningsresultater på blot én time.  

VivaLytic til molekylær diagnostisk. VivaLytic er som platform i stand til at teste både som Hi-Plex og Lo-Plex. Med nukleinsyreekstraktion, PCR amplifikation og til sidst en række af detektionsmetoder skabes en revolutionerende fuldautomatisk platform.
Med den enorme testpallette er det muligt at analysere med multiplex teknologien inden for følgende områder: respiratoriske sygdomme i luftrøret som bl.a. coronavirus, influenza, kroniske lungesygdomme, STI (seksuelt overførte sygdomme), urinvejsinfektioner og MRSA. Med VivaLyticens kun 15 kg vil den være mulig at placere uden for laboratoriet. 

Discovery – fuldautomatisk moleculær og immunoassay analyse. Discovery består af 3 moduler; Modul I-DNA/RNA ekstraktion, Modul II-multiplex PCR, Modul III – BioChip hybridisering og detektion.

bottom of page