top of page

ILS PRODUKTOVERSIGT

Patologi Instrumenter

Mette.jpg

Produktchef / Salg
Mette Janniche
Mail: mette@ilsdk.dk

Patologi - Instrumenter

Stainer AUS240 Plus og Coverslipper CVR909 Plus:
 

Stainer AUS240 Plus og Coverslipper CVR909 Plus er et modulopbygget automatisk farve- og coverslip instrument med en kapacitet, som sikrer, at instrumentet passer til ethvert laboratorium.

Stainer AUS240 Plus har reagens management system med mindre risiko for kontaminering, og har et automatisk ”afdrypningssystem”, som ligeledes mindsker risikoen for kontaminering under farveprocessen. Stainer AUS240 Plus har kontinuert loading af kurve, der hver kan indeholde 30 slides og kan i én arbejdsgang farve op til 300 slides ved brug af samme farveprotokol. Mulighed for at gemme 18 forskellige protokoller med op til 25 trin hver, herunder også prioritets protokol

AUS240_bio_optica.png

Coverslipper CVR909 Plus:

 

Coverslipper CVR909 Plus har det helt unikke ”Exit” system, hvor de færdige slides automatisk, placeres på bakker, som kan fjernes kontinuerligt fra instrumentet, efterhånden som de færdiggøres, hvilket sikrer en smidig arbejdsgang.
 

Instrumentet kan arbejde med både våd og tør indstilling, og kan bruge coverslipper/dækglas i 3 forskellige størrelser, hvilket gør det særdeles anvendeligt til flere typer af slides.

EC350_bio_optica.png

Embedding Center EC350:

 

Ergonomisk opbygget indstøbningsconsol med to store skuffer til f.eks kassetter eller forme på hver sin side af dispenser enheden.
Det rummelige arbejdsområde har et ikke-blændende LED lys samt stort fastmonteret forstørrelsesglas, paraffindispenseringen kan styres med hånden eller via fodpedal, og kan indstilles til at være kontinuerlig, hvis ønsket. Paraffinbeholderen har en kapacitet på 5 liter.
Et køleområde på arbejdsområdet sikrer en smidig arbejdsgang med få og små bevægelser.

Kølepladen kan indstilles ned til -12°C og kan placeres enten på højre eller venstre side af indstøbningsconsolen

EC500.png

Embedding Center EC500:

 

EC500 har samme gode features som EC350, dog adskiller instrumenterne sig på kapaciteten.

EC500 har en kapacitet på helt op til 300 kassetter, og er derfor særdeles velegnet til større laboratorier med højt throuhgput.

M-240 semiautomatisk microtom:

 

M-240 er et semiautomatisk rotations microtom af høj kvalitet. Alle nødvendige parameter og funktioner kan tilgås fra den 7 tommer store farvetouchskærm herunder f.eks. snitte- og trimmetykkelse.  
Instrumentet har en unikt opbygget prøveholder, som forhindrer opbygning af snavs og letter brugen af instrumentet.
Knivholderen kan skubbes sidelæns i begge retninger, hvilket sikrer, at knivens skæreflade kan udnyttes fuldt ud.
Der kan anvendes både lav- og højprofil knive. Se desuden ”MCUT microtome disposable blades”

Ved arbejde med ensartede vævsprøver kan Memory funktionen med fordel anvendes. Memory funktionen indstiller automatisk den ønskede gemte indstilling, inden arbejdet påbegyndes.

Spildbakken er coatet med et specielt antistatisk materiale, som gør rengøringen af spildbakken meget enkel.

M-240 er desuden forsynet med et ergonomisk håndsving, som sikrer, at brugeren skal anvende minimal kraft under arbejdet.

M-240_Myr.png

M-250 fuldautomatisk microtom:

 

M-250 er en videreudvikling af M-240 med alle de kvaliteter som M-240 har, men nu med mulighed for fuldautomatisk betjening, hvor brugersikkerheden samtidig er i fokus.

M-250_Myr.png
STP 120_Myr.png

STP 120 Spin Tissue Processor:

 

Spin Tissue Processor STP 120 med State of the art teknologi anvender unikke og patenterede former for rotationer, op og ned bevægelser og centrifugeringer til at opnå det absolut bedste tissue proccessing resultat.

STP 120 har som udgangspunkt en kapacitet på 120 vævsprøver/kassetter, men kan øges til en kapacitet på 240. Instrumentet har 10 programmer, som kan startes med eller uden forsinkelse. Med 9 reagens- og 3 paraffin beholdere og et temperaturområde på 45-70°C vil STP 120 kunne dække de fleste laboratoriers behov.

LABSIM TB586UV:

 

Den nye TB586UV Tissue Cassette Ultraviolet Printer, bruger den nyeste UV-laserprintteknologi. Den kan udskrive højopløselige præcise mønstre og information på overfladen af vævskassetten. Højopløsningsudskrivningen og QR-koden opfylder kravene til jeres system og platform.
 

Fordele:

”Zero maintenance” Ingen bånd eller blæk. Ingen andre forbrugsomkostninger.

Kompatibel med LIS/HIS system.

Kapacitet: 6 tårne, max 480 kassetter

Printhastighed – 3 sek pr. kassette
 

Seneste UV-laserprintteknologi. Større nøjagtighed der tydeligt kan udskrive den højopløselige QR-kode og tilhørende information.

10 tommer HD LCD touchskærm.
Sprog: Engelsk, Dansk (på forespørgsel).

2500 dpi (doots per inch)

Bygget i lys absorberende materiale for effektivt at undgå lysrefleksion.

Støjsvag, Stand-alone løsning med indbygget computer.

LABSIM TB586UV.png

LABSIM G363UV:

 

Slide Ultraviolet Printer G363UV. Ved hjælp af den nyeste UV-laserprintteknologi, udskrives højtopløselige mønstre og information på slides

Fordele (samme som TB586UV kassette printer):

”Zero maintenance” Ingen bånd eller blæk. Ingen andre forbrugsomkostninger.

Printhastighed – 5 sek pr. kassette

LABSIM G363UV.png

SS-30 Myr Stainer:

 

Automatiseret indfarvning af slides til rutinemæssige og specielle farvningsprotokoller.

Fleksibelt og alsidigt design samt optimerede farvningsresultater i histologiske og cytologilaboratorier.

Mere farvningsfleksibilitet, der giver mulighed for automatisk farvning af forskellige 30-slide stativer med identiske eller forskellige farvningsprotokoller.                                                                                                                                                                               

Op til 5 objektglasstativer kan køres samtidigt afhængigt af protokoller, belastningsfrekvens og instrumentkonfiguration, hvilket gør det muligt, at farve op til 150 objektglas samtidigt. Instrumentet beregner den mest effektive rute for hvert rack/protokol.

SS-30 Myr Stainer.png

Køle/fryse- plader EC350-2:

 

Køleplade, der kan anvendes sammen med embedding station EC351 eller som stand-alone. Kølepladen er 375x307 mm, og har plads til 80 kassetter. Arbejdstemperaturen kan indstilles i trin af 1°C i området 0/-12°C.

EC350-2.png

Fryseplade BCP230:
 

Fryseplade med en fast temperatur på -20°C som vha. det gennemsigtige plexiglaslåg sikrer et stabilt tempereret kølekammer og ikke kun et kølet arbejdsområde. Frysepladen har plads til opbevaring af 300 paraffinblokke i lodret position.

BCP230_bio_optica.png

Vandbad WB100:
 

Fryseplade med en fast temperatur på -20°C som vha. det gennemsigtige plexiglaslåg sikrer et stabilt tempereret kølekammer og ikke kun et kølet arbejdsområde. Frysepladen har plads til opbevaring af 300 paraffinblokke i lodret position.

WB100_bio_optica.png

Vandbad WB1770:
 

Vandbad beregnet til brug i det patologiske laboratorium. Vandbadet har en pyrex glasoverdel med et volumen på 1,2 liter, som oplyses nedefra af en neon lampe, hvilket gør det let at se snittene.
Arbejdstemperaturen kan indstilles 20-65°C.
Ovenpå vandbadet er der plads til, at 24 slides kan ligge til tørre ad gangen.

WB1770_bio_optica.png
Stainer
Coverslipper
EC350
Microtom
Toppen
Tissue Processor
Køle/frys
Fryseplade
Vandbad
Printer
Stainer
bottom of page